Perusesittely

Talo sijaitsee Wellingtonin pikkukaupungissa Floridan itärannikolla. Miami löytyy noin 100 km etelään, Orlando taas n. 200 km pohjoiseen päin kulkien. Esimerkiksi oheisesta kartasta voit tarkentaa näkymää helposti. Talo on osa 2005-2006 rakennettua Villagewalk-nimistä yhteisöä, johon kuuluu kutakuinkin 650 taloa. Alue on portitettu ja vartioitu 24/7-periaatteella. (Linkki karttaan)

Kyseessä on omakotitalo, joka on pinta-alaltaan noin 195 m2. Talossa on 4 makuuhuonetta, 2 peseytymistilaa (tai 3 WC:tä) ja tietysti olohuone, keittiö sekä autotalli. Lisäksi ulkona on terassitilaa sekä uima-allas polskimiseen. Kuvat puhukoot puolestaan tarkemmin mutta ohessa kuitenkin pientä lisäesittelyä:

Makuuhuone 1 on ns. MasterBedroom, jossa tilaa on enemmän kuin riittävästi. Vuode on kokoa Kingsize ja kaappitilaa löytyy – hmmm… riittävästi.

Makuuhuoneet 2 ja 3 ovat sopivat yöpymiseen ja niissäkin tilaa vaatteille yms. on oikein mukavasti peiliovien takana. Toisessa näistä makuuhuoneista on 32″ telkkari ja XBOX, jos siis pelihimo iskee. Sängyt ovat taas kokoluokkaa Kingsize.

Neljännessä makuuhuoneessa on Queensize-kokoinen vuode ja senkki vaatteille. Huoneessa on myös tulostin ja tilaa esimerkiksi toimistotyöskentelyyn, jos jostain kumman syystä joku lomallaan sellaista haluaa touhuta.

Niin – onhan talossa toki muutakin kuin nukkumatilaa – tarpeellista, viihdyttävää ja hyödyllistä.

Keittiöstä löytyy kaikki tarpeellinen koneisto (jääkaappi, pakastin, hella/uuni, astianpesukone, mikro) ja tietysti ateriointi- sekä ruuanlaittovälineistö.

Kodinhoitohuoneessa on pesukone, kuivuri ja silityslauta, ettei vaan käy aika pitkäksi. Talossa on keskuspölynimuri, ilmastointi, cooler ja lämmitys, joten ilmanalan ja vuodenajan mukaan olotilaa voi helposti säätää.

Olohuoneessa on mukava isohko nahkasohva ja samantyylinen nojatuoli, 55″ TV, äänentoistolaitteet ja APPLE-TV (jos joku siitä jotain ymmärtää). Äänentoiston saa käännettyä myös terassille, jotta ulkoruokailua varten on taustamusiikkia.

Langaton internetyhteys on tietysti käytettävissä ja on jopa riittävän nopea vaativampaankin makuun.

Ruokailutilassa on näppärästi parissa sekunnissa jatkettava pöytä, jonka ympärille mahtuu kahdeksan syömäriä aamupalalle tai muulle murkinalle.

Ruoanlaiton tueksi löytyy tietysti kaasugrilli, jolla valmistuu näppärästi omatekoiset hampurilaiset tai kanapihvit. Saa sillä ihan lihaakin grillata.

Ulkoterassilla on ruokapöytä, sohva ja auringonottotuoleja. Suosittelemme iltaruokailua välillä myös ulkosalla – eivätkä itikat tai muut öhkömönkiäiset häiritse katetun terassin ansiosta – ei niitä kyllä ainakaan kokemustemme mukaan tuolla muutenkaan ole näkynyt.

Uima-allas on tietysti käytössä ja tarvittaessa veden voi vieläpä lämmittää. Pienten lasten turvaksi on mahdollista helposti aidoittaa altaan ympärys.

Muusta varustuksesta voisi mainita esimerkiksi autotallista löytyvät 4 uudenkarheaa fillaria, jotka samoin ovat käytettävissä niin halutessanne.